Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kanadai Nagydíj

12 hours agoA címvédő Max Verstappen vezeti az összetett eredménylistát a Kanadai Nagydíj időmérője M4 Sport 2145 előtt. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának.

Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport
Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport

Alonso üzent Verstappennek támadni fog.

. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. 1454 Nem is lenne igazi Kanadai Nagydíj ha nem látnánk mormotákat a. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható.

15 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Haas versenyzője Mick Schumacher is remekül teljesített. Többek között a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel is az átmeneti designváltás mellett döntött a német pilóta szokásához híven egy problémára hívja fel a figyelmet. 2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

Szabadedzés élőben az NSO-n. Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. Ferrari végzett míg az első ötös sorát Sebastian Vettel Aston Martin és Fernando Alonso Alpine egészítette ki. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai.

2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Kanadai Nagydíjat rendezik meg. A második rajtkockát a. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása. 3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai. Verstappen a pole pozícióban. Legyen Ön az első.

9 hours agoKanadai Nagydíj. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Saturday June 18 2022.

A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. Legyen Ön az első. Még több F1 hír. Még senki sem szólt hozzá.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. A holland a második gyakorláson futott körével vezeti a listát a kvalifikációt megelőzően ugyanis megérkezett az eső. Legyen Ön az első.

A levegő hőmérséklete 12 az aszfalté 18 fokos. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. Max Verstappen Red Bull zárt az élen a Formula1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzésén. Versenyzők és csapatok helyezései.

11 hours agoA harmadik szabadedzéshez hasonlóan a Kanadai Nagydíj időmérője is esős körülmények között kezdődött. Még senki sem szólt hozzá. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint. 1455 Verstappen is már a közepes abroncsokat nyúzza.

21 hours agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. Szombaton megérkezett az eső Montrealba így a megszokottaktól eltérő eredmény született a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén. 1 day agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését. A legjobb köre fél másodperccel lassabb Verstappen idejénél.

A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. 1 day agoLegyen Ön az első. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

A második szabadedzés. Price XPB Images. Bár az akkori előrejelzések szerint úgy tűnt hogy a kvalifikáció végére eláll a zuhé azt semmiképpen sem lehetett tudni hogy a pálya milyen gyorsan szárad fel. Még senki sem szólt hozzá.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. Perez magabiztos Kanada előtt. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

9 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Mögötte Charles Leclerc Ferrari és Carlos Sainz Jr. Alonso ugrott az élre a kanadai esőben. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral.

8 hours agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2.

Ezúttal a kanadai klímakrízisre hívja fel a figyelmet. Szabadedzés élőben az NSO-n. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51. Az élen Fernando Alonso zárta a tréninget a második helyen Sebastian Vettel végzett a harmadik.

Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. Sokszor fáj a fejem a mikro-agyrázkódások miatt. A Mercedes-pilóta Lewis Hamilton is változtatott a. 1456 Úgy tűnik a csapatok is esőre számítanak a nap további részében és talán ezért is kezdtek el hirtelen hosszabb etapokat futni.

Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix
Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix
Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat
Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat
Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile
Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile
2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones
2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones
2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters
2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters

Posting Komentar untuk "Kanadai Nagydíj"